Universitat Rovira i Virgili

Tàndems URV

Voleu conèixer gent, practicar llengües i ampliar els vostres coneixements culturals tot xerrant o passejant per la ciutat? Doncs apunteu-vos als Tàndems URV!

Què és un tàndem?

És un manera informal d'aprendre llengües a través d'un intercanvi lingüístic amb una altra persona que domina l'idioma que es vol practicar. No és, doncs, un curs sinó unes sessions de conversa que cada parella gestiona lliurement.

Com funciona?

Cal apuntar-se a la borsa de Tàndems URV. El Servei Lingüístic i de Publicacions crea les parelles, les posa en contacte i els envia indicacions per organitzar la primera trobada.

El tàndem es pot trobar on i quan vulgui (es recomana com a mínim una hora a la setmana, mitja hora en cada llengua). El període de l'activitat es pot allargar com decideixi la parella. Al final de cada quadrimestre el Servei Lingüístic envia al tàndem un qüestionari de valoració.

Qui hi pot participar?

Tothom (estudiants i personal de la URV i, també, gent externa a aquesta universitat).

Com i quan m'hi apunto?

Cal emplenar aquest formulari. Es pot començar en qualsevol moment del curs.

Per què hauria de fer un tàndem?

El tàndem permet practicar i millorar els coneixements d'una llengua i entrar en contacte amb persones d'una altra cultura. És un complement ideal a l'aprenentatge formal i s'adapta a les necessitats i a la disponibilitat horària de cada participant.