Universitat Rovira i Virgili

El Servei Lingüístic publica l’oferta formativa 2015-16

Una variada proposta formativa en català, anglès, francès, italià i espanyol

El Servei Lingüístic de la URV ja ha fet pública l'oferta formativa del curs 2015-16, una àmplia gamma de cursos de catalàanglèsfrancèsitaliàespanyol per a estrangers que té com a objectiu satisfer les necessitats comunicatives de la comunitat universitària, tant dels estudiants com del professorat i del personal d'administració i serveis. La matrícula de la majoria de cursos comença a mig setembre.

Català presencial, semipresencial i virtual

L'oferta de català presenta formacions en modalitat presencial, semipresencial i totalment virtual per assolir els coneixements dels diferents nivells del Marc europeu, des de l'A1 fins al C2. Així, destaquen els cursos inicials per a nouvinguts, amb diferents edicions de l'Inicial i del programa Gràcies i de cursos bàsics en diferents campus de la URV, així com l'àmplia oferta de nivell superior (C2), amb modalitat presencial, semipresencial i cent per cent virtual.

D'altra banda, els col·lectius URV també tenen una formació específica: per al PDI, un curs virtual de suficiència, unes tutories de perfeccionament oral i un curs per ajudar el PDI a avaluar les competències lingüístiques de l'alumnat; i per al PAS, un curs de nivell superior semipresencial i un curs de redacció de continguts webs.

Una potent oferta d'idiomes

El Servei Lingüístic també prepara una potent oferta de cursos d'anglès, per tal de respondre al repte de l'aprenentatge en aquesta llengua. Així, els estudiants universitaris poden millorar el seu nivell d'anglès i acreditar-lo seguint els cursos que s'ofereixen als campus universitaris en diferents ciutats (Tarragona, Reus, Tortosa i Coma-ruga), amb modalitats presencials dels nivells A1, A2, B1 i B2. Enguany cal destacar de manera especial la possibilitat de cursar a Reus el B2, el nivell que es requereix per a l'obtenció d'un grau unversitari.

A més, s'ofereix un curs de preparació per obtenir el First Certificate. Per la seva banda, tant el francès com l'italià  presenten una oferta presencial al campus Catalunya dels nivells A1, A2 i B1. Finalment, els cursos d'espanyol per a estrangers també permeten cursar al campus Catalunya les formacions necessàries per obtenir els títols d'A1, A2 i B1 del Marc europeu.

La matrícula dels cursos del Servei Lingüístic es fa en línia (a excepció dels cursos inicials de català i d'espanyol per a estrangers, i dels cursos virtuals de Parla.cat), a través del web Llengües URV.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar