Universitat Rovira i Virgili

En pocs minuts s'esgoten les places per a l'examen d'anglès B1 del juliol

En menys d'un quart d'hora s'han omplert les 25 places per al nivell B1 d'anglès. El Servei Lingüístic de la URV n'organitza quatre convocatòries al llarg de l'any.

Avui (02-07-2015), en menys d'un quart d'hora s'han omplert les 25 places que el Servei Lingüístic oferia per a l'examen d'anglès B1. Aquest èxit ja es va produir en la darrera convocatòria d'aquest mateix examen, que va ser al maig.

Respecte d'aquella convocatòria, l'actual té restringit el nombre de places a causa del curt termini de correcció de què es disposa. De totes maneres el Servei Lingüístic ha obert una llista d'espera. Les persones que hi estiguin interessades s'hi podran apuntar fins dimarts que ve (07-07-2015).

El Servei Lingüístic convoca aquestes proves perquè qualsevol persona pugui acreditar el domini de l'anglès corresponent al nivell B1 del Marc europeu comú. El cost de la matrícula és de 75 euros per als membres de la comunitat universitària i de 150 per als altres inscrits.

Les proves (orals i escrites) es realitzaran al campus Catalunya de la URV. Les orals, el dia 24, i l'escrita, el dia 27. El 31 de juliol, a les 12 del migdia, es publicaran els resultats a Llengües URV, i de la 1 a les 2 (també del migdia) es durà a terme la sessió informativa sobre els resultats.

Cal recordar que fins al curs 2013-14 qualsevol universitari ha d'acreditar el nivell de competència B1 en una tercera llengua quan acaba els estudis. En canvi, per als estudis iniciats a partir d'aquest curs (2014-15), ja caldrà acreditar el nivell de competència superior: el B2.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar