Universitat Rovira i Virgili

En marxa els cursos d'idiomes de la URV

Cursos d'anglès, francès, italià, xinès i espanyol per a estrangers

Avui comencen les classes d'anglès, francès, italià, xinès i espanyol per a estrangers al Servei Lingüístic de la URV. Alguns cursos de català ja es van iniciar fa unes quantes setmanes i dilluns que ve se n'activaran de nous.

El Servei Lingüístic facilita als estudiants la possibilitat de millorar i acreditar les seves competències en diverses llengües. Però també s'ocupa que els alumnes de mobilitat puguin començar a conèixer la llengua i la cultura catalanes.

«Estem abocats a un futur multilingüe i això ens obliga a enriquir la nostra capacitat de comunicar-nos. I a partir d'enguany els estudiants que per primera vegada estudiïn en una universitat catalana hauran d'acreditar, quan acabin els seus estudis, el B2 d'una llengua estrangera», explica el coordinador del Servei Lingüístic, John Bates.

D'altra banda, les persones externes a la URV també es poden matricular a la majoria de cursos del Servei Lingüístic, que s'imparteixen als campus de CatalunyaSesceladesBellissensVapor Vell i Terres de l'Ebre.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar