Universitat Rovira i Virgili

Nou període de matrícula dels cursos del Servei Lingüístic

Demà dijous es fa una nova prova d'accés d'idiomes

El Servei Lingüístic obre un nou període de matrícula dels cursos d'idiomes i de català en què encara queden places i organitza per demà dijous a la tarda una prova d'accés.

En el cas dels cursos d'anglèsfrancèsitalià xinès, la matrícula en línia es torna a obrir el 26 de setembre a les 13 h i es tancarà el dilluns 29 de setembre a les 9 h. Per a aquests idiomes s'organitza una prova d'accés extra demà dijous, 25 de setembre, a les 17 h a l'aula 504 del campus Catalunya.

Pel que fa al català, la nova matrícula en línia s'obre el 26 de setembre a les 13 h i es tancarà el 2 d'octubre a les 9 h; els cursos on encara queden places són Intermedi 2Suficiència 1Suficiència 3 i Superior presencial (campus Catalunya). La prova d'accés es pot fer al campus Catalunya en horari de secretaria del Servei Lingüístic (de dilluns a divendres de 10 a 13 h i dimarts i dijous de 16.30 a 18 h).

D'altra banda, la matrícula dels cursos de català Bàsic i Elemental (en modalitats presencial i virtual) no s'acaba fins al 3 d'octubre, mentre que la dels cursos d'espanyol per a estrangers (ELE 1, ELE 2, ELE 3 i ELE 4) es tanca el 26 de setembre. En ambdós casos la matrícula s'ha de fer presencialment a la Secretaria del Servei Lingüístic.

 

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar